Blog

El Lloret Convention Bureau celebra el desè aniversari

  |   Novetats
El Punt.  L’entitat de turisme de congressos, creada el 2009, ha organitzat més de mil reunions i ha aconseguit situar Lloret de Mar com una de les capitals catalanes de turisme de negocis.El Lloret Convention Bureau celebra aquest octubre el desè aniversari. Amb més de 220.000 delegats d’àmbits professionals diferents que han participat en més de mil reunions, durant aquests anys l’entitat s’ha sabut posicionar dintre del turisme MICE, és a dir, el turisme destinat a reunions, incentius, congressos i exhibicions.

Per celebrar els deu anys, el grup va organitzar durant els dies 17 i 18 d’aquest mes una sèrie d’activitats dutes a terme en diversos punts del territori lloretenc destinades als membres i també per a diverses entitats col·laboradores. L’objectiu era també presentar i oferir diverses experiències tant al mar i a la natura com als carrers de la ciutat. Algunes de les destacades van ser un taller de daiquiris, que recull el llegat indià de Lloret, o golf a bord d’un catamarà.

Per cloure la celebració, es va preparar un sopar-còctel al Gran Hotel Monterrey. L’esdeveniment, en paraules de Montse Belisario, la directora del Lloret Convention Bureau, va ser un gran èxit i “va complir amb l’objectiu de reunir els membres per tal que es coneguessin i fessin networking”. Hi van ser presents els representants dels cinquanta membres del Lloret Convention Bureau, de les entitats col·laboradores del territori, com ara el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Convention Bureau, i d’agències organitzadores d’esdeveniments que han col·laborat amb la destinació durant els últims deu anys en els congressos i esdeveniments de negocis.

El Lloret Convention Bureau té l’objectiu de continuar creixent i situant Lloret de Mar al centre del turisme de negocis.

Lloret, nou lloc del turisme associatiu

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, ha destacat que durant l’últim any han millorat i s’han sabut posicionar dintre dels esdeveniments de tipus associatiu. Aquests, al contrari dels esdeveniments corporatius, es dediquen als camps principalment social i tècnic i pretenen formular propostes i mesures d’integració. Alguns d’aquests esdeveniments han estat les Jornades de Medicina Fetal, el març passat, o les Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris.

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies