Blog

El gremi d’hotels ocuparà l’última vocalia de la Cambra

  |   Novetats
El Punt. El Gremi d’Hotels de Barcelona ocuparà l’última vocalia buida del ple de la Cambra de Barcelona, posició que representarà l’empresari Eduard Torres a partir de dimecres dia 2 d’octubre, quan es faci la proclamació oficial.Es tracta d’una de les 14 vocalies del ple reservades a les empreses que més recursos aporten de manera voluntària a l’economia de la Cambra, entre les quals es troben CaixaBank, Banc Sabadell, Naturgy, Abertis, RACC, Indra i Damm, entre d’altres.

El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, va valorar positivament en un comunicat la candidatura del Gremi d’Hotels de Barcelona ja que la voluntat de la direcció de l’ens era que la vocalia restant l’ocupés un gremi que representés un sector. Després de la proclama, es donarà per acabat el procés electoral per renovar els òrgans de govern de la Cambra.

El ple de la institució quedarà així representat per seixanta vocalies, de les quals quaranta empreses van ser elegides per sufragi, catorze reservades per a les empreses amb més aportació voluntària i sis vocalies més elegides a proposta de les organitzacions empresarials territorials i intersectorials més representatives.
 

 

 

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies