Blog

El Consell Comarcal publica una guia sobre el sector agroalimentari a l’Empordà

  |   Novetats
Diari de Girona. L’organisme ha fet l’edició amb una dotzena de representants del sector mitjançant la Xarxa Tràmec.l Consell Comarcal del Baix Empordà ha publicat una guia per donar a conèixer la Xarxa Tràmec i explicar quins són els seus objectius. La Xarxa Tràmec és un projecte impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà amb l’objectiu de consolidar el sector agroalimentari de la comarca.

La publicació, explica el Consell Comarcal, serveix per exposar el convenciment que el sector agroalimentari és el vertebrador del paisatge i l’economia de l’Empordà i que, com a tal, ha de ser dinàmic, sostenible i innovador.

La guia ha estat possible gràcies a la participació d’una dotzena de persones representatives del sector a la comarca, des del punt de vista tècnic -com l’IRTA, l’Escola Agrària o l’Universitat de Girona- i professional -com las pagesia, la ramaderia i la pesca-, fan les seves reflexions en aquesta publicació, encapçalades pel xef Quim Caselles, ambaixador de la Xarxa.

 

 

 

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies