Blog

http://www.elpunt.cat

El Consell Comarcal fa promoció del turisme actiu i de natura de l’Alt Empordà

  |   Novetats

El Punt. Les primeres accions de promoció turística van començar al gener, en el marc del projecte Bicitranscat. Es va fer el primer ‘press trip’ i es va visitar Fitur. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha desplegat les primeres accions de promoció turístiques de la comarca, en el marc del projecte Bicitranscat, al llarg del mes de gener. La primera va ser la presència a la fira Fitur, la que obre el calendari d’aquest tipus de fires en l’àmbit estatal. També s’ha impulsat en aquest mes un press trip, una trobada amb periodistes per a donar a conèixer les opcions de turisme actiu i de natura, però també l’oferta de turisme cultural i enogastronòmic. Això es va produir entre el 30 i el 31 del mes passat. És previst que es continuïn fent aquests tipus d’accions al llarg de l’any. Concretament, hi ha prevista la realització de dos press trips comarcals més i la participació en quatre fires de turisme nacionals i internacionals, tant genèriques com especialitzades.

En la promoció a Fitur, van fer la promoció dins el mostrador de la marca Pirineus de l’Agència Catalana de Turisme. S’hi va promocionar l’oferta de senderisme i cicloturisme de la comarca, amb l’objectiu de continuar treballant pel desenvolupament d’un turisme actiu i de natura i ampliar la temporada gràcies a aquestes activitats.

El press trip es va fer amb mitjans de l’Estat francès convidats. El va organitzar l’empresa de comunicació de la Renfe-SNCF, Tryptic Comunicació, i hi va haver la col·laboració de diverses empreses de l’associació Empordà Turisme i dels ajuntaments implicats. Els mitjans convidats eren magazins culturals i d’oci del sud de l’Estat francès que tenen com a àmbit de difusió les ciutats de Perpinyà i Montpeller i les seves àrees d’influència.

Els periodistes van arribar a la comarca amb el TAV dijous al matí i d’allà van desplaçar-se fins al municipi del Port de la Selva per dur a terme una caminada guiada pel camí de ronda. També varen poder visitar el monestir de Sant Pere de Rodes i, a Garriguella, van gaudir d’un tast de vi. El primer dia de press trip es va acabar a Llançà, on els periodistes es van allotjar. El divendres va començar amb una recepció oficial a l’oficina de turisme de Llançà i, tot seguit, es van desplaçar fins a Figueres, ciutat a la qual es va destinar tot el segon dia de press trip.

Allà, els periodistes convidats, van poder conèixer la història del castell de Sant Ferran. El matí va prosseguir amb la visita a la ciutat de Figueres, amb la figura de Dalí com a fil conductor, i, a la tarda, es va cloure el viatge de premsa amb una visita al museu Dalí.

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies