Blog

Dues empreses de Sant Gregori reben ajuts Leader

  |   Novetats

El Punt. Fusteria Molas aconsegueix 47.125 euros per a nova maquinària i una nova casa de turisme rural, 39.963.

La fusteria Molas i una nova casa de turisme rural a la zona de l’Argelaguet, a Sant Gregori, han estat beneficiades dels ajuts Leader europeus, que s’atorguen per mitjà del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb l’objectiu de crear, millorar o ampliar negocis i empreses que generen activitat econòmica en zones rurals i crear o mantenir llocs de treball.

Concretament, la fusteria Molas ha estat beneficiada amb una ajuda de 47.125 euros per una inversió de 145.00 euros per l’adquisició d’una nova màquina per realitzar treballs amb tot tipus de fusta que permet fer un salt qualitatiu a l’empresa. També s’ha beneficiat la creació d’una nova casa de turisme rural, a Can Parés de la zona de l’Argelaguet, que representa una inversió de 139.003 euros, dels quals rebran 39.963 per a l’adequació del mas en casa de turisme rural.

En la convocatòria es van presentar 46 sol·licituds, de les quals 18 han estat triades dins del grup de l ’Associació de Desenvolupament Rural Integral Nord Oriental de Catalunya (Adrinoc) per a ser beneficiàries de la darrera convocatòria que prové del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader). Sant Gregori està englobat a la zona del Gironès, corresponent a la vall de Llémena, juntament amb cinc comarques més.

Les ajudes es poden sol·licitar cada any, fins al 2020, enquadrades en les convocatòries establertes i sempre per a municipis on els ajuntaments siguin membres d’un grup d’acció local Leader. En la convocatòria anterior també una empresa de Sant Gregori, Quali Geotermina, va ser seleccionada i beneficiària d’una ajuda d’aproximadament 100.000 euros per a l’adquisició de nova maquinària.

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies