Blog

congreso

Congrés dels hotelers espanyols a Màlaga

  |   Eventos, Events

Abordar els reptes de la indústria hotelera en un moment de recuperació econòmica i desenvolupament de models digitals decisiu pel sector. Aquest serà el principal objectiu de la propera edició del Congrés Hotelers Espanyols, que tindrà lloc a Màlaga del 30 de maig a l’1 de juny, al Palau de Fires i Congressos de la ciutat.

El Congrés està organitzat per la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT) i per la Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (AEHCOS). Dues completes jornades en las que mitjançant taules rodones i conferències s’abordaran els principals reptes del sector de la mà de prop de 30 reconeguts professionals i representants de la industria i d’altres àmbits. Entre altres, participaran a la trobada José Antonio Zarzalejos, analista polític i social; José Luis Zoreda, vicepresident d’Exceltur; Francisco Javier Hernández, conseller d’Esports i Turisme de la Junta d’Andalusia; Mercedes Sánchez, responsable de desenvolupament comercial de Tripadvisor; o Marc Vidal, expert en transformació digital. Emilio Duró oferirà al final de la trobada la Conferència “Optimisme i passió en temps de canvi” per a clausurar l’esdeveniment.

El programa complet de l’esdeveniment es pot trobar a la pàgina web oficial del Congrés congreso2018.cehat.com, on també es podran fer les inscripcions.