Blog

imatge

Better places to live, Better places to visit

  |   Eventos, Events

En el marc de l’Any del Patrimoni Cultural Europeu i de l’Any del Turisme Cultural a Catalunya, la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme organitzen la jornada debat “Better places to live, Better places to visit” de la Xarxa de Regions Europees per a un Turisme Sostenible i Competitiu (NECSTouR), actualment presidida per Catalunya. Aquesta jornada tindrà lloc el proper 19 d’abril al Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n).

La trobada té com a objectiu principal generar un diàleg social entre els agents culturals i turístics privats i públics i experts internacionals, per desenvolupar conjuntament la Declaració de Turisme i Patrimoni Cultural de Barcelona “Millors llocs per viure, Millors llocs per visitar”.

T’animo a participar en aquest esdeveniment, per tal que des del nostre sector turístic, conjuntament amb el cultural, unim esforços i trenquem patrons que permetin trobar solucions innovadores que puguin contribuir a una veritable sostenibilitat social i cultural del turisme a Europa.

Si estàs interessat en assistir-hi, pots fer la teva inscripció aquí, de forma gratuïta, i consultar el programa en aquest enllaç. La sessió comptarà amb servei de traducció simultània anglès – català – castellà.

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu electrònic a: promocio.act@gencat.cat