Blog

imatge 1

Dia Mundial del Turisme – XIV edició

  |   Eventos, Events

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona celebrarem la catorzena edició del Dia Mundial del Turisme, el dilluns 25 de setembre de 2017, al Castell de Biart de Masarac.

Enguany, l’esdeveniment estarà dedicat a la celebració dels 40 anys de la constitució de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, i per aquesta raó farem un reconeixement a empresaris del sector turístic i als antics membres de la junta directiva de l’entitat, amb l’atorgament de diplomes i plaques.

El programa de l’esdeveniment començarà a les 11.15 h amb un esmorzar i recepció dels convidats i de les autoritats a l’entrada del recinte. Tot seguit tindrà lloc la interpretació de la Sardana de l’Empordà i l’Himne dels Segadors, així com la salutació de la bandera amb totes les autoritats polítiques a nivell estatal, autonòmic, provincial, comarcal i local.  A continuació, es farà el reconeixement als empresaris turístics i als antics membres de la junta directiva; es duran a terme el torn de parlaments, les distincions a les empreses i a les entitats participants.

L’acte institucional finalitzarà a les 14 h amb un dinar per tastar els plats preparats a càrrec dels diferents col·lectius gastronòmics vinculats a les associacions que formen la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona: la Cuina del Vent, Cuina de l’Empordanet, Selva Gastronòmica, Cuina Volcànica, Aula d’Hostaleria del Ripollès, Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya i l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.