Blog

imatge 23

Trobada digital amb la Consellera d’Empresa i Coneixement

  |   Eventos, Events
El dimecres 22 d’abril de 10.30 h a 12 h la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón respondrà els dubtes i preguntes de l’empresariat català.

PIMEC et convida a la trobada digital amb l’Hble Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement, amb empresaris i empresàries de Catalunya davant la crisi del coronavirus.

Representants empresarials dels sectors més afectats per la crisi preguntaran a la consellera sobre les qüestions que més preocupen, les mesures que s’han pres i el pla de desconfinament per fer front a aquesta complexa situació. Hi participaran el president de PIMEC, Josep González i el secretari general, Antoni Cañete.

PROGRAMA

10.30 h Benvinguda

Sr. Josep González, president de PIMEC

10.35 h Intervenció a càrrec de l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

11.00 h Torn obert de preguntes dels representants dels sectors més afectats

Modera: Sr. Antoni Cañete, secretari general de PIMEC

12.00 h Agraïments i cloenda

Sr. Josep González, president de PIMEC

Envia les teves preguntes a través de Twitter sota el hashtag #PIMECDigital o per correu electrònic: trobades@pimec.org.

Per fer la inscripció cal fer clic aquí.

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies