Blog

imatge 2

Assemblea ordinària de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona

  |   Eventos, Events

El dilluns 20 de gener, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona celebrarà l’Assemblea Ordinària anual a les 13 h, a la Sala Vip del Centre Comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping.

El punts de l’ordre del dia de l’Assemblea seran els següents:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta del 14 de gener de 2019
  2. Presentació del tancament de l’any 2019
  3. Presentació del pressupost de l’any 2020
  4. Conveni Col·lectiu Interprovincial del sector de la Indústria d’Hostaleria i Turisme de Catalunya
  5. Altres temes sorgits amb posterioritat
  6. Torn obert de paraula

Podran asistir a la convocatòria els membres de les juntes directives de les onze associacions que formen la Federació, les quals són: Gremi d’Hotels de Lloret de Mar; Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona; Associació d’Hostaleria de Blanes; Associació d’Hostalatge de la Garrotxa; Associació d’Hostaleria de la Selva; Associació d’Hostaleria del Ripollès; Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya; Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya; Associació de Turisme Rural Girona.

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies