Blog

Ajuts a Lloret al comerç amb valor afegit i que contracti fora de l’estiu

  |   Novetats

El Punt. L’Ajuntament vol potenciar que s’obrin nous establiments en carrers del nucli antic. En queden excloses les botigues de pírcings, records i licoreries. Destinarà 25.000 euros en subvencions.

L’Ajuntament de Lloret de Mar subvencionarà les empreses de comerç, serveis i restauració que contractin persones en situació d’atur, i també els negocis que vulguin fer reformes o que s’obrin nous i amb elements innovadors, segons va avançar el regidor de Comerç, Cristian Fernández. En total es destinaran 25.000 euros a aquestes subvencions, i el termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 15 de setembre d’aquest any. Queden excloses d’aquesta convocatòria l’obertura d’establiments comercialment anomenats freds, com són entitats bancàries, gestories, agències de viatges i immobiliàries, i també els locutoris, cibercafès, basars, licoreries i botigues per fer pírcings, tatuatges i trenes i de records. Fernández va dir que es farà una campanya de difusió dels ajuts.

La finalitat d’aquestes subvencions és el foment de l’activitat econòmica, la millora de l’ocupabilitat de les persones i el suport a la millora competitiva del comerç, els serveis i la restauració de Lloret de Mar. L’Ajuntament subvencionarà cada contracte laboral amb un import corresponent al 50% de les quotes de la Seguretat Social a càrrec de l’empresa, per una quantitat màxima de 300 euros per mes i contracte, i com a màxim de quatre mesos. El període màxim subvencionable serà de l’1 de març al 30 de juny i la durada dels contractes ha de ser com a mínim de tres mesos.

La segona línia de subvencions és per a projectes comercials. L’import màxim serà de 600 euros per beneficiari i la quantia de l’ajut es farà en funció d’una puntuació que es determina a les bases. Els establiments tindran quatre punts si l’activitat està situada als barris de Can Carbó, Mas Baell, Can Ballell, Mas Vilà, el Molí, Can Ribalaigua, el Rieral, Puigventós, Can Sabata, Riera, Fenals i Pescadors, o si és en algun dels carrers del nucli antic que s’especifiquen a les bases, que es poden consultar al web municipal. S’obtindrà la puntuació de 2 punts si l’activitat té valor afegit.

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies